11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (2024)

Kodi lader dig se næsten alle mediefiler såsom videoer, podcasts, musik osv. Du kan se film, webserier, tv-serier, livestreams og give dig mulighed for at se piratkopieret indhold; den kan afspille næsten alle typer filformater såsom mp3, mp4, Mkv og WMV, Avi, og listen fortsætter. Det bedste er, at du får alt dette gratis.

Udover alle disse øger nogle tredjeparts Kodi-tilføjelser brugervenligheden af denne medieafspillerapplikation. Det anbefales at bruge en god VPN for at undgå at blive fanget af internetudbyderen. Her er et par topvalg til Kodi-tilføjelser, som du skal prøve for at tage denne oplevelse til et helt nyt niveau.

Kodi er en open source medieafspillersoftware, som vinder popularitet meget hurtigt på grund af dens fleksibilitet og frihed til brug. Det er grundlagt af XBMC Foundation, som er en non-profit teknologiorganisation. Det er helt gratis og understøtter flere Kodi-tilføjelser og hardwareplatforme, uanset om det er Android, Linux, iOS, PC, Xbox osv.

Hvad er Kodi?

Kodi er en mediestreamingplatform til smart-tv og smarte enheder. Det giver brugerne mulighed for at streame online videotjenester som f.eksPandora, Crackle, Internet, Spotify og youtube. Kodi er enormt populær, da den giver brugerne mulighed for at streame musik, videoer, film og andre medier. Derudover kommer den med diverse tilføjelsesunderstøttelse, som du kan tilføje for at øge funktionaliteten.

Disse tilføjelser er som apps på en smartphone. Disse øger funktionaliteten af Kodi-platformen. De fleste af disse tilføjelser er udarbejdet af tredjepartsleverandører. Mange officielle Kodi-tilføjelser er også tilgængelige på markedspladsen.

Læs også-Bedste Kodi-tilføjelser til film

Liste over bedste Kodi-tilføjelser, du bør installere lige nu

Hvis du allerede har installeret Kodi på dit Smart Tv, har du muligvis brug for nogle fantastiske tilføjelser. Nå, her har vi nogle af de bedste Kodi-tilføjelser, som du kan installere lige nu:

1. YouTube

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (1)

I årenes løb,Youtubeer vokset til en af de mest populære kilder til videounderholdning. Kodi-tilføjelsen til YouTube lader dig se videoer på YouTube og streame også.

Klik her for atHent

2. Exodus Redux

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (2)

Exodus Redux er en anden populær Kodi-tilføjelse, der lader dig se film, tv-shows og dokumentarer. Det kan installeres hurtigt og er praktisk at bruge. Det giver dig indhold af høj kvalitet og indeholder også en enorm samling af videoindhold.

Klik her for atHent

3. Anime Incursion

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (3)

Hvis du er en person, der elsker at se anime, kan denne tilføjelse være en god mulighed. Det giver dig et stort udvalg af Anime-film, tv-shows og mange andre muligheder. Derudover kan du finde forskellige artikler ominternettetsom vil guide dig til, hvordan du installerer det.

Klik her for atHent

4. Knitren

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (4)

Crackle er en mediestreamingtjeneste; denne Kodi-tilføjelse lader dig se gratis film og tv-shows. Det er fuldstændig juridisk service, da Sony ejer det. Crackle indeholder også højt vurderede film og serier og beder ikke om noget abonnementsgebyr. I stedet tjener det sine indtægter gennem annoncering.

Klik her for atHent

5. Netflix

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (5)

I løbet af de sidste par år har Netflix allerede fået et godt navn på kort tid. Selvom du skal have et betalt medlemskab af Netflix, er det det værd. Det er nu en af de bedste videostreamingtjenester på verdensplan.

Denne tilføjelse vil give dig indhold af høj kvalitet, og du kan nyde den originale Netflix-serie. Men det eneste er, at de ældre versioner af Kodi ikke understøtter denne tilføjelse. Så du skal bruge den nyeste Kodi 18 til dette.

Klik her for atHent

6. Spotify

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (6)

Spotify er en af de mest populære musikstreamingtjenester, som indeholder en rig samling af sange. Det er nemt at installere og bruge og leveres med en ren brugergrænseflade. Selvom Kodi ikke har officiel support, kan du stadig bruge den uofficielle Spotify-klient for at få en fantastisk serviceoplevelse.

Klik her for atHent

7. Twitch

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (7)

Twitch er en fantastisk platform, hvor du kan få oplevelsen af live streaming af gameplay-videoer. Dette er sandsynligvis en af de must-have tilføjelser til alle spilbehov. Twitch hjælper dig med at udforske blandt forskellige streamere og se live eller forudindlæste gameplay-videoer.

Klik her for atHent

8. Indigo

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (8)

Indigo er en Kodi-tilføjelse, der hjælper med at vedligeholde din Kodi-medieafspillersoftware; det hjælper dig med at administrere softwaren med lethed, installere nye tilføjelser og få adgang til uofficielle Kodi-tilføjelser. Det hjælper dig også med at rydde cache for at frigøre plads på din enhed, hastighedstest og oprette sikkerhedskopier for at gendanne data.

Klik her for atHent

9. Aptoide

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (9)

Hvis du har installeret Kodi på din Android-enhed eller Android TV, kan du tage denne oplevelse til et nyt niveau ved at installere Aptoide-tilføjelsen. Denne Kodi-tilføjelse til Aptoide giver dig mulighed for at downloade APK'er og flere andre Android-apps på din enhed. Derudover hjælper denne tilføjelse også med at sortere forskellige spil og applikationer i forskellige kategorier i overensstemmelse hermed.

Klik her for atHent

10. FDJ.HD

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (10)

Denne alt-i-en Kodi-tilføjelse er en kombination af nogle af de bedste nye sektioner under en enkelt platform. FDJ.HD er en Kodi-tilføjelse med flere kilder, der inkluderer Beats.HD, Documented.HD og Movie Games.HD.

Selvom det for det meste giver information om film og tv, er dokumentarafsnittet ret nyt, men det er et af de mest elskede. Desuden får den automatiske opdateringer og indeholder kvalitetsindhold at se fra.

Klik her for atHent

11. Den magiske drage

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (11)

Magic Dragon-tilføjelsen er populær med en enorm samling af film, dokumentarer, tv-shows, sport osv. Du kan søge efter forskellige emner som de seneste træk, kun HD-udgivelser, cam-shows, torrents og meget mere.

Du kan dog ikke streame live-kilder, men der er en dedikeret sektion til at se alle højdepunkter, gentagelser og indhentnings-tv alligevel.

Klik her for atHent

11 bedste Kodi-tilføjelser du bør installere (2022) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5805

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.