8 beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2023 (2024)

  • 1 Lijst met de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2022
  • 1.1 1. Toegangspunt
  • 1.2 2. Privé-VPN
  • 1.3 3. ProtonVPN
  • 1.4 4. Gratis VPN TunnelBear
  • 1.5 5. TurboVPN
  • 1.6 6. VPN-robot
  • 1.7 7. Instant-VPN
  • 1.8 8. VPN-snelheid
  • 2 laatste woorden
  • In het huidige technologische tijdperk blijven we allemaal via internet verbonden met de hele wereld. Door dit te doen, brengen we veel van onze informatie in gevaar omdat deze aan de wereld wordt blootgesteld. In het dagelijks leven surfen we op veel websites en sommige daarvan kunnen vanwege bepaalde privacykwesties door de overheid worden geblokkeerd.

    Dit is waar een VPN in het spel komt. Een VPN is een tool die u een extra beveiligingslaag biedt en u ook de mogelijkheid geeft om beperkte inhoud te streamen. Er zijn veel verschillende VPN’s beschikbaar op internet, maar slechts enkele daarvan verdienen aandacht.

    Hier hebben we de lijst met de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2022 geselecteerd en gedeeld.

    Lijst met de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2022

    1. Hotspot

    Hotspot Shield is een van de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android die je elke dag beloont met 500 MB gratis data. U kunt het gebruiken om op internet te surfen, uw e-mail te controleren en uw favoriete inhoud online te streamen. De gratis versie biedt u 256-bit-codering tijdens het surfen op internet.

    Het werkt uitstekend op vrijwel elk platform, inclusief Android, iOS en Windows. Het kan de meeste premium streamingnetwerken zoals Netflix en Amazon Prime deblokkeren. Het duurt nauwelijks meer dan een seconde om daar een account aan te maken en hun diensten te gaan gebruiken.

    Downloaden
    QR code

    HotspotShield VPN en Wi-Fi-proxy

    Ontwikkelaar:
    Pango GmbH

    Prijs: gratis

    2. Privé-VPN

    PrivateVPN is een andere grote naam onder de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2022. Het biedt u onbeperkte bandbreedte en data, en de mogelijkheid om maximaal zes apparaten tegelijkertijd aan te sluiten. Hun diensten zijn zeer veilig met 256-encryptie en een eenvoudig en strikt no-logs-beleid.

    Het kan meerdere premiumplatforms ontgrendelen, waaronder HBO, Netflix, Amazon Prime en BBC iPlayer. U kunt hun diensten gebruiken op alle apparaten zoals Android, iOS en Windows. Er zijn meer dan 60 verschillende plaatsen beschikbaar voor verbinding, en er is slechts één aanraking nodig om verbinding te maken.

    Downloaden
    QR code

    PrivéVPN

    Ontwikkelaar:
    PrivéVPN

    Prijs: gratis

    3. ProtonVPN

    ProtonVPN is een van de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2022 die u onbeperkte toegang tot zijn diensten biedt. Het biedt drie verschillende locaties, waaronder de VS, Nederland en Japan. U kunt op een van deze plaatsen klikken om verbinding te maken.

    U hebt toegang tot hun services op alle apparaten, waaronder Android, iOS, Windows en macOS. Dankzij hun betrouwbare technologie kun je elk torrent-platform deblokkeren en bestanden veilig en zonder enige beperking downloaden.

    Downloaden
    QR code

    Proton VPN: Sicheres VPN

    Ontwikkelaar:
    Proton AG

    Prijs: gratis

    Controleer ook:- 1337x proxy- en mirrorsites

    4. Gratis VPN van TunnelBear

    TunnelBear is een andere populaire naam onder de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2022. Het biedt u meer dan 20 verschillende serverlocaties waarmee u gratis verbinding kunt maken. Hun interface is prachtig ontworpen, waardoor het voor iedereen veel gemakkelijker wordt om toegang te krijgen tot hun diensten.

    U kunt alle geografisch beperkte inhoud ontgrendelen die beschikbaar is op hun krachtige servers. Het beste deel is dat hun diensten zeer veilig zijn met 256-bit-codering en een goed beleid zonder logbestanden. U kunt hun diensten gebruiken op vrijwel elk apparaat, zoals Android, iOS en Windows.

    Downloaden
    QR code

    Tunnel Bear VPN

    Ontwikkelaar:
    TunnelBear, OOO

    Prijs: gratis

    5. Turbo-VPN

    Turbo VPN is een van de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android, bekend om zijn beste prestaties, eenvoud en betrouwbaarheid. Hun platform is volledig gratis te gebruiken en biedt u tot 10 verschillende serverlocaties om verbinding te maken en op internet te surfen.

    Er is slechts één klik nodig om de VPN-service te activeren. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, kunt u eenvoudig elk geografisch beperkt platform bezoeken en beginnen met het online streamen van uw favoriete inhoud. Je kunt het downloaden via de Google Play Store.

    Downloaden
    QR code

    Turbo VPN – Veilige VPN-proxy

    Ontwikkelaar:
    Innovatieve verbinding

    Prijs: gratis

    6. VPN-robot

    VPN Robot is een van de beste gratis VPN-platforms die u meer dan 7 verschillende serverlocaties biedt om verbinding mee te maken. Vereist een werkende internetverbinding om goed te kunnen functioneren. Hun platform is volledig gratis, samen met enkele advertenties in de app. U kunt op elke serverlocatie klikken en beginnen met surfen op internet en het streamen van geografisch beperkte inhoud die beschikbaar is op internet.

    Downloaden
    QR code

    Signaal Veilige VPN – Snelle VPN

    Ontwikkelaar:
    HERFST WIND PTE. BEPERKT

    Prijs: gratis

    7. VPN koppelen

    Snap VPN is een andere grote naam onder de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2022. Het platform wordt geleverd met meer dan 5 verschillende servers waarmee u verbinding kunt maken. Vereist een stabiele internetverbinding en een compatibel apparaat om feilloos te werken. U kunt eenvoudig op een willekeurige serverlocatie klikken en alle populaire streamingplatforms deblokkeren die daar beschikbaar zijn.

    Downloaden
    QR code

    Snap VPN – Snelle VPN-proxy

    Ontwikkelaar:
    HERFST WIND PTE. BEPERKT

    Prijs: gratis

    8. VPN-snelheid

    Zoals de naam al doet vermoeden, is Speed ​​VPN een populair platform waarmee je verbinding kunt maken via de verschillende serverlocaties die op hun platform beschikbaar zijn. Elke sessie duurt 60 minuten en u kunt met één tik opnieuw verbinding maken met hun platform. De app is te downloaden via de Google Play store.

    Downloaden
    QR code

    Veilige VPN-proxysnelheidVPN

    Ontwikkelaar:
    GoSpeed-software

    Prijs: gratis

    Laatste woorden

    Dit is alles! Dit waren de beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2022 waartoe je toegang hebt om geografisch beperkte inhoud te deblokkeren die online beschikbaar is. De meeste zijn volledig gratis te gebruiken en bieden meerdere servers om verbinding mee te maken.

    Als u ons artikel nuttig vindt, vergeet dan niet om het met uw vrienden te delen om hen op de hoogte te stellen van deze geweldige VPN-platforms. Als u een ander soortgelijk platform kent, kunt u dit ook delen in het commentaar hieronder.

    8 beste gratis onbeperkte VPN’s voor Android in 2023 (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Corie Satterfield

    Last Updated:

    Views: 6274

    Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

    Reviews: 81% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Corie Satterfield

    Birthday: 1992-08-19

    Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

    Phone: +26813599986666

    Job: Sales Manager

    Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

    Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.