9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (2024)

Table of Contents
Potreba za preporučenim VPN-om za iPhone Što je VPN za iPhone? Kako funkcionira Preporučeni VPN za iPhone? Kako odabrati preporučeni VPN za iPhone? Preporučeni VPN za iPhone 1. CyberGhost za iPhone Što radi CyberGhost za iPhone? Ključne značajke CyberGhosta za iPhone CyberGhost za iPhone Planovi cijena 2. NordVPN za iPhone Što radi NordVPN za iPhone? NordVPN za iPhone ključne značajke Cjenovni planovi NordVPN za iPhone 3. Turbo VPN za iPhone Što radi Turbo VPN za iPhone? Turbo VPN za iPhone ključne značajke Turbo VPN za iPhone Planovi cijena 4. ExpressVPN za iPhone Što radi ExpressVPN za iPhone? Ključne značajke ExpressVPN za iPhone Cjenovni planovi ExpressVPN za iPhone 5. Avira za iPhone Što radi Avira za iPhone? Ključne značajke Avira za iPhone Cjenovni planovi Avira za iPhone 6. Privatni pristup internetu za iPhone Što radi privatni pristup internetu za iPhone? Ključne značajke privatnog pristupa internetu za iPhone Privatni pristup internetu za iPhone planove cijena 7. Surfshark za iPhone Što radi Surfshark za iPhone? Ključne značajke Surfsharka za iPhone Surfshark za iPhone Planovi cijena 8. PrivateVPN za iPhone Što radi PrivateVPN za iPhone? PrivateVPN za iPhone ključne značajke Cjenovni planovi PrivateVPN za iPhone 9. Hide.me za iPhone Što radi Hide.me za iPhone? Ključne značajke Hide.me za iPhone Hide.me za iPhone planove cijena Često postavljana pitanja o preporučenom VPN-u za iPhone Što je preporučeni VPN za iPhone? Zašto je VPN važan za iPhone? Kako VPN radi na iPhoneu? Koji su VPN-ovi preporučeni za iPhone? Kako mogu postaviti VPN na svom iPhoneu? Može li VPN usporiti brzinu interneta mog iPhonea? Postoje li potencijalni problemi s korištenjem VPN-a na iPhoneu? Mogu li koristiti besplatni VPN na svom iPhoneu? Što trebam tražiti u VPN-u za svoj iPhone? Može li VPN brže isprazniti bateriju mog iPhonea? Zaključak

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (1)

Veljače 17, 2024

By Itay Paz


Zabrinutost u vezi s privatnošću i internetskom sigurnošću sada je važnija nego ikad, korištenje virtualne privatne mreže (VPN) na vašem iPhoneu nije samo luksuz – to je nužnost. Uz sve veću sofisticiranost cyber prijetnji i stalno prisutni rizik od povrede podataka, zaštita vaših online aktivnosti postala je najvažnija. Ovaj članak zadire u svijet VPN-ova za korisnike iPhonea, nudeći uvid u to zašto vam je potreban, kako funkcionira i kako odabrati najbolji VPN za svoje potrebe.

Potreba za preporučenim VPN-om za iPhone

Ne može se precijeniti potreba za VPN-om na vašem iPhoneu. U eri u kojoj naši pametni telefoni sadrže više osobnih podataka nego ikad prije, osiguranje tih podataka postaje ključno. VPN služi kao zaštitna barijera, kriptirajući vaše podatke i maskirajući vašu IP adresu dok pregledavate internet ili koristite aplikacije. Ova enkripcija ključna je za zaštitu vaših osobnih podataka od hakera, posebno kada ste povezani na javne Wi-Fi mreže, koje su poznate po tome što su nesigurne. Štoviše, VPN na vašem iPhoneu može pomoći zaobići geo-ograničenja, omogućujući vam pristup sadržaju i uslugama koji možda nisu dostupni u vašoj regiji. Bilo da se radi o osiguranju vaših mrežnih bankovnih transakcija ili streamanju vaše omiljene emisije dok ste u inozemstvu, VPN pruža sigurnost i slobodu.

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (2)

Što je VPN za iPhone?

VPN za iPhone je mobilna aplikacija koja pruža istu funkcionalnost kao VPN na drugim uređajima. Korisnicima iPhonea omogućuje stvaranje sigurne, šifrirane veze preko javne mreže, poput interneta, što im omogućuje slanje i primanje podataka kao da su njihovi uređaji izravno povezani s privatnom mrežom. To nudi privatnost, anonimnost i mogućnost zaobilaženja ograničenja sadržaja temeljenih na zemljopisnom području. VPN-ovi za iPhone obično se koriste za poboljšanje online privatnosti i sigurnosti, kao i za omogućavanje udaljenog pristupa privatnim mrežnim resursima, što ih čini vrijednim alatom za osiguravanje online privatnosti i sigurnosti na iOS uređajima.

VPN aplikacije za iPhone obično nude značajke kao što su jednostavna veza jednim dodirom, neograničeni podaci i propusnost, podrška za više uređaja i mogućnost zaštite sigurnosti i privatnosti korisnika. Također često pružaju pristup globalnoj mreži poslužitelja, omogućujući korisnicima da zaobiđu geo-blokirani sadržaj i osiguraju stabilne i brze veze, posebno kada koriste javne WiFi pristupne točke. Osim toga, ove aplikacije mogu ponuditi modele cijena temeljene na pretplati, s opcijama za mjesečne, godišnje ili prilagođene planove.

Kako funkcionira Preporučeni VPN za iPhone?

Razumijevanje načina na koji VPN funkcionira na vašem iPhoneu ključno je za uvažavanje njegove vrijednosti. Kada se povežete na VPN, vaš internetski promet usmjerava se preko sigurnog poslužitelja koji se nalazi na drugoj geografskoj lokaciji. Ovaj proces šifrira vaše podatke, čineći ih nečitljivima svima koji bi ih mogli presresti, poput hakera ili čak vašeg davatelja internetskih usluga (ISP). Osim toga, budući da se čini da vaš promet dolazi s lokacije VPN poslužitelja, vaša je stvarna IP adresa skrivena. Ovo ne samo da poboljšava vašu privatnost, već vam također omogućuje pristup sadržaju i uslugama koji su ograničeni na temelju geografske lokacije. U biti, VPN pretvara vašu javnu mrežu u privatnu, osiguravajući da vaše online aktivnosti ostanu privatne i sigurne.

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (besplatno i uz plaćanje)

  1. CyberGhost za iPhone
  2. NordVPN za iPhone
  3. Turbo VPN za iPhone
  4. ExpressVPN za iPhone
  5. Avira za iPhone
  6. Privatni pristup internetu za iPhone
  7. Surfshark za iPhone
  8. PrivateVPN za iPhone
  9. Hide.me za iPhone

Kako odabrati preporučeni VPN za iPhone?

Odabir najboljeg VPN-a za vaš iPhone uključuje razmatranje nekoliko ključnih čimbenika. Prvo i najvažnije, potražite VPN koji nudi jake standarde šifriranja kako biste osigurali sigurnu zaštitu svojih podataka. Sučelje jednostavno za korisnika također je važno jer olakšava upravljanje vašim VPN postavkama. Brzina je još jedan kritični čimbenik, dobar VPN trebao bi omogućiti brze veze bez značajnog usporavanja brzine interneta. Uz to, razmotrite politiku privatnosti VPN-a i njegov stav o bilježenju korisničkih podataka. Odlučite se za VPN koji ima strogu politiku zabrane prijavljivanja, čime se osigurava da se vaše mrežne aktivnosti ne bilježe ili pohranjuju. Na kraju, provjerite broj poslužitelja i njihove lokacije. VPN sa širokim rasponom poslužitelja u različitim zemljama nudi više opcija za geo-spoofing i općenito bolje brzine. Pažljivom procjenom ovih aspekata možete odabrati VPN koji najbolje odgovara vašim potrebama i nudi optimalnu ravnotežu sigurnosti, privatnosti i performansi na vašem iPhoneu.

Preporučeni VPN za iPhone

1. CyberGhost za iPhone

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (3)

CyberGhost za iPhone ističe se kao svjetionik sigurnosti i anonimnosti kao preporučeni VPN za iPhone. Dizajnirana imajući na umu suvremenog korisnika, ova aplikacija nudi besprijekoran spoj jednostavnih značajki i robusnih zaštitnih mehanizama. Bilo da želite zaštititi svoje mrežne aktivnosti na javnim Wi-Fi mrežama ili želite s lakoćom pristupiti geo-ograničenom sadržaju, CyberGhost za iPhone pruža pouzdano rješenje. S jakim naglaskom na privatnosti, aplikacija osigurava da su vaši digitalni otisci dobro skriveni, zahvaljujući svojoj strogoj politici zabrane prijavljivanja i visokim standardima enkripcije. Njegova globalna mreža poslužitelja ne samo da obećava brzinu, već i široku lepezu opcija za virtualno preseljenje, što ga čini svestranim izborom kako za obične korisnike interneta, tako i za digitalne nomade.

Što radi CyberGhost za iPhone?

CyberGhost za iPhone djeluje kao štit od radoznalih očiju hakera, ISP-ova i vlada, kriptirajući vašu internetsku vezu i maskirajući vašu IP adresu kako bi vaše online aktivnosti ostale privatne. Osim osnovne zaštite, nudi slobodu istraživanja interneta bez granica, zaobilazeći cenzuru i pristupajući svijetu sadržaja bez obzira na geografska ograničenja. Bez obzira gledate li svoje omiljene emisije, sudjelujete li u sigurnim transakcijama ili jednostavno pregledavate web, CyberGhost osigurava da je vaš digitalni život siguran i neograničen. Jednim dodirom možete se povezati s bilo kojim od njegovih tisuća poslužitelja širom svijeta, uživajući u besprijekornom i sigurnom internetskom iskustvu. Intuitivni dizajn aplikacije čini je dostupnom korisnicima svih tehničkih znanja, osiguravajući da su privatnost i sloboda na internetu udaljeni samo nekoliko dodira.

Ključne značajke CyberGhosta za iPhone

Globalna mreža poslužitelja: CyberGhost se može pohvaliti golemom mrežom od preko 7000 poslužitelja u više od 90 zemalja, nudeći korisnicima neusporediv pristup globalnom sadržaju i brzim, pouzdanim vezama.

Vrhunska enkripcija: Koristeći 256-bitnu AES enkripciju, CyberGhost osigurava da su vaši podaci zaštićeni najvišim sigurnosnim standardima, čineći ih praktički neprobojnima za hakere i njuškala.

Stroga politika zabrane zapisivanja: Uz posvećenost privatnosti korisnika, CyberGhost se pridržava stroge politike zabrane prijavljivanja, čime se osigurava da se vaše mrežne aktivnosti nikada ne snimaju, nadziru ili otkrivaju.

Veza jednim dodirom: sučelje aplikacije prilagođeno korisniku omogućuje trenutnu zaštitu. Dovoljan je jedan dodir za povezivanje s najboljim poslužiteljem na temelju vaše lokacije i preferencija.

Wi-Fi zaštita: CyberGhost automatski osigurava vašu vezu kada se povezujete na javne Wi-Fi mreže, štiteći vaše podatke od potencijalnih prijetnji i ranjivosti.

24 / 7 Korisnička podrška: Korisnici se mogu osloniti na 24-satnu korisničku podršku za sve probleme ili pitanja, uz pomoć dostupnu na više jezika za opsluživanje globalne baze korisnika.

CyberGhost za iPhone Planovi cijena

CyberGhost nudi niz planova cijena koji odgovaraju različitim potrebama i proračunima.

1-mjesečni plan: Ovaj je plan savršen za one koji traže kratkoročnu VPN zaštitu. Nudi puni pristup svim značajkama CyberGhosta uz fleksibilnost mjesečne pretplate od 12.99 USD mjesečno s 14-dnevnim jamstvom povrata novca.

6-mjesečni plan: Izvrsna opcija za korisnike koji traže ravnotežu između pristupačnosti i predanosti. Ovaj plan nudi sniženu stopu u usporedbi s mjesečnim planom od 6.99 USD mjesečno koji se naplaćuje svakih 6 mjeseci, pružajući troškovno učinkovito rješenje za srednjoročno korištenje.

1-godišnji plan: Za korisnike koji su predani dugoročnoj VPN zaštiti, jednogodišnji plan nudi najbolju vrijednost. Značajno smanjuje mjesečni trošak, pružajući sve vrhunske značajke CyberGhosta po najpristupačnijoj stopi od 1 USD mjesečno koja se naplaćuje 2.19 godine i nakon toga godišnje.

CyberGhost za iPhone prihvaća debitne i kreditne kartice te PayPal za plaćanja.

2. NordVPN za iPhone

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (4)

NordVPN za iPhone ističe se kao vrhunsko rješenje za korisnike koji žele poboljšati svoju online sigurnost i privatnost dok se kreću digitalnim svijetom. Ova preporučena VPN aplikacija za iPhone dizajnirana je kako bi korisnicima iPhonea pružila besprijekorno i sigurno internetsko iskustvo, bez obzira na njihovu lokaciju. Iskorištavanjem NordVPN-ovih robusnih protokola šifriranja, korisnici mogu zaštititi svoje online aktivnosti od znatiželjnih očiju, osiguravajući da njihovi osobni podaci ostanu povjerljivi. Nadalje, NordVPN za iPhone nudi korisničko sučelje, što ga čini dostupnim i tehnički potkovanim pojedincima i onima koji se tek upoznaju s VPN tehnologijom. Bilo da želite pristupiti geo-ograničenom sadržaju, zaštititi svoje podatke na javnim Wi-Fi mrežama ili jednostavno bezbrižno pregledavati internet, NordVPN za iPhone pruža sveobuhvatno i pouzdano VPN rješenje.

Što radi NordVPN za iPhone?

NordVPN za iPhone funkcionira kao moćan alat koji šifrira vašu internetsku vezu, osiguravajući vaše online podatke i štiteći vašu privatnost od potencijalnih cyber prijetnji. Usmjeravanjem vašeg internetskog prometa kroz siguran tunel do poslužitelja NordVPN-a, maskira vašu IP adresu, što otežava web stranicama, oglašivačima i kibernetičkim kriminalcima da prate vaše mrežne aktivnosti. Ova enkripcija također osigurava da se osjetljivi podaci, kao što su lozinke i brojevi kreditnih kartica, sigurno prenose internetom. Osim toga, NordVPN za iPhone omogućuje korisnicima da zaobiđu internetsku cenzuru i pristupe širokom rasponu sadržaja iz cijelog svijeta, bez obzira na geografska ograničenja. Sa svojim fokusom na privatnost, sigurnost i slobodu, NordVPN za iPhone omogućuje korisnicima uživanje u sigurnijem i otvorenijem internetskom iskustvu.

NordVPN za iPhone ključne značajke

Globalna mreža poslužitelja: NordVPN se može pohvaliti golemom mrežom od preko 5,400 poslužitelja u 59 zemalja, što korisnicima omogućuje da uživaju u brzim i pouzdanim VPN vezama bez obzira gdje se u svijetu nalaze.

Enkripcija sljedeće generacije: Koristeći AES-256 enkripciju, NordVPN osigurava da su vaši online podaci zaštićeni najvišom razinom sigurnosti, štiteći vašu privatnost od hakera i nadzora.

Politika zabrane zapisivanja: NordVPN se zalaže za privatnost korisnika, radeći u skladu sa strogom politikom zabrane prijavljivanja koja jamči da se vaše mrežne aktivnosti ne prate, snimaju ili dijele s trećim stranama.

Automatski prekidač: Ova značajka automatski isključuje vaš uređaj s interneta ako VPN veza padne, osiguravajući da vaši podaci ostanu sigurni u svakom trenutku.

Dvostruki VPN: Za dodatnu razinu sigurnosti, NordVPN usmjerava vaš internetski promet kroz dva različita VPN poslužitelja, šifrirajući ga dvaput i značajno povećavajući vašu online anonimnost.

Threat Protection Lite: NordVPN-ova značajka Threat Protection Lite blokira zlonamjerne web stranice i oglase, pružajući dodatni sloj sigurnosti i poboljšavajući vaše iskustvo pregledavanja.

Cjenovni planovi NordVPN za iPhone

NordVPN nudi niz planova cijena koji odgovaraju različitim potrebama i proračunima.

Standardni plan: Ovaj plan uključuje sve bitne značajke VPN-a, kao što je AES-256 enkripcija, globalni pristup poslužitelju i politika bez prijavljivanja, po konkurentnoj cijeni od 12.99 USD mjesečno ili 4.99 USD mjesečno kada se naplaćuje godišnje.

Plus plan: Uz značajke standardnog plana, plan Plus nudi zaštitu od prijetnji, upravitelj lozinki i skener povrede podataka za poboljšanu sigurnost, po cijeni od 13.99 USD mjesečno ili 5.99 USD mjesečno kada se naplaćuje godišnje.

Kompletan plan: Najopsežnija opcija, Potpuni plan uključuje sve u planu Plus, zajedno s 1 TB šifrirane pohrane u oblaku za sigurnu pohranu i dijeljenje datoteka, cijena od 14.99 USD mjesečno ili 6.99 USD mjesečno kada se naplaćuje godišnje.

Svaki je plan osmišljen kako bi korisnicima pružio fleksibilnost odabira razine zaštite koja najbolje odgovara njihovim mrežnim aktivnostima, s opcijama mjesečne, godišnje i dvogodišnje pretplate. NordVPN prihvaća različite načine plaćanja, uključujući debitne i kreditne kartice, PayPal i bankovni prijenos, što korisnicima olakšava pretplatu na uslugu.

3. Turbo VPN za iPhone

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (5)

Turbo VPN za iPhone ističe se kao svestrano i jednostavno VPN rješenje dizajnirano da zadovolji potrebe privatnosti i sigurnosti korisnika iOS-a. Svojom jednostavnom vezom jednim dodirom na golemu mrežu od preko 21,000 poslužitelja u više od 50 zemalja, Turbo VPN osigurava brze i stabilne veze. Nudi privatno iskustvo pregledavanja koje štiti korisnike od potencijalnih prijetnji na mreži i omogućuje im pristup geo-ograničenom sadržaju s lakoćom. Posvećenost aplikacije privatnosti korisnika očita je kroz njezinu politiku bez logovanja i upotrebu robusne 256-bitne AES enkripcije za zaštitu korisničkih podataka. Bilo da želite zaštititi svoje online aktivnosti na javnim Wi-Fi mrežama ili jednostavno želite uživati ​​u neograničenom pristupu internetu, Turbo VPN za iPhone pruža pouzdanu i učinkovitu uslugu, što ga čini izvrsnim dodatkom popisu preporučenih VPN-a za iPhone.

Što radi Turbo VPN za iPhone?

Turbo VPN za iPhone pruža sigurnu i šifriranu vezu s internetom, učinkovito pretvarajući bilo koju javnu internetsku sesiju u privatnu. Ovo je osobito korisno kada se povezujete na nezaštićene Wi-Fi mreže jer pomaže u sprječavanju neovlaštenog pristupa vašim podacima. Aplikacija maskira vašu IP adresu, omogućujući vam da anonimno pregledavate web i izbjegnete praćenje. Također vam omogućuje da zaobiđete internetsku cenzuru i pristupite širem rasponu sadržaja povezivanjem s poslužiteljima u različitim zemljama. Uz Turbo VPN, korisnici iPhonea mogu uživati ​​u neograničenom pristupu web stranicama, aplikacijama i uslugama koje bi inače mogle biti ograničene ili blokirane zbog geografskih ograničenja.

Turbo VPN za iPhone ključne značajke

User-friendly sučelje: Aplikacija se može pohvaliti jednostavnim dizajnom koji pojednostavljuje proces povezivanja na VPN poslužitelj. Korisnici mogu brzo uspostaviti sigurnu vezu samo jednim dodirom, što je čini dostupnom čak i onima koji nisu tehnički potkovani.

Mreža poslužitelja velike brzine: Turbo VPN nudi veliki izbor poslužitelja, osiguravajući da korisnici uvijek mogu pronaći brzu i pouzdanu vezu za strujanje, preuzimanje ili jednostavno pregledavanje interneta.

Kompatibilnost s više platformi: Ova značajka omogućuje korisnicima da osiguraju svoju internetsku vezu na više uređaja i platformi, uključujući iOS, osiguravajući besprijekorno iskustvo.

24 / 7 Korisnička podrška: Korisnicima je u svakom trenutku dostupna stručna pomoć, što je posebno dragocjeno za rješavanje eventualnih problema ili odgovaranje na pitanja o usluzi.

Politika zabrane zapisivanja: Turbo VPN posvećen je privatnosti korisnika, a njegova politika bez prijavljivanja znači da ne prati niti pohranjuje nikakve informacije o vašim internetskim aktivnostima.

Napredno šifriranje: Usluga koristi 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu vaših podataka, što je ista razina sigurnosti koju koriste banke i vojne institucije.

Turbo VPN za iPhone Planovi cijena

Turbo VPN za iPhone nudi niz planova cijena koji odgovaraju potrebama i proračunima različitih korisnika.

Besplatni plan: Korisnici mogu uživati ​​u osnovnim VPN uslugama bez ikakvih troškova, s pristupom ograničenom broju poslužitelja i uključivanjem oglasa.

Mjesečni plan: Za one koji preferiraju kratkoročnu obvezu, mjesečni plan pruža puni pristup svim poslužiteljima i značajkama za 11.99 mjesečno.

6-mjesečni plan: Ovaj plan nudi sniženu stopu za korisnike koji su se spremni posvetiti šestomjesečnom razdoblju, pružajući sve pogodnosti mjesečnog plana po smanjenoj cijeni od 6.67 USD mjesečno, 39.99 USD naplaćuje se svakih 6 mjeseci.

Godišnji plan: Godišnji plan predstavlja najbolju vrijednost, sa značajnim popustom za korisnike koji se obvežu na godinu dana usluge, na 5 USD mjesečno, 59.99 USD naplaćuje se svakih 12 mjeseci.

2-godišnji plan: Za najveću uštedu, dvogodišnji plan proširuje sve premium značajke po najnižoj mjesečnoj ekvivalentnoj cijeni od 4.17 USD mjesečno, 99.99 USD naplaćuje se svaka 24 mjeseca.

Turbo VPN za iPhone prihvaća različite načine plaćanja, uključujući debitne i kreditne kartice, PayPal i bankovne prijenose, što korisnicima olakšava odabir plana i načina plaćanja koji najbolje odgovara njihovim željama.

4. ExpressVPN za iPhone

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (6)

ExpressVPN ističe se kao vrhunska VPN usluga za korisnike iPhonea, nudeći spoj brzine, sigurnosti i jednostavnosti. Osmišljen je kako bi pružio besprijekorno internetsko iskustvo, čuvajući vaše osobne podatke i istovremeno dajući pristup globalnom sadržaju. Sa svojim sučeljem prilagođenim korisniku, ExpressVPN opslužuje kako pojedince koji su upućeni u tehnologiju, tako i one koji tek počinju s VPN-ovima, osiguravajući da su privatnost i neograničeni pristup internetu dostupni svima. Njegova predanost zaštiti privatnosti korisnika očita je kroz njegovu strogu politiku zabrane zapisivanja i jake standarde šifriranja, što ga čini pouzdanim izborom za korisnike iPhonea diljem svijeta.

Što radi ExpressVPN za iPhone?

ExpressVPN za iPhone služi kao moćan alat u digitalnom dobu, gdje su online privatnost i sloboda najvažniji. Šifrira vašu internetsku vezu, štiteći vaše podatke od hakera i prisluškivača, posebno na nezaštićenim Wi-Fi mrežama. Osim sigurnosti, ExpressVPN vam omogućuje da zaobiđete geo-ograničenja i cenzuru, omogućujući pristup web stranicama, uslugama strujanja i aplikacijama s bilo kojeg mjesta u svijetu. Bilo da želite osigurati svoje online transakcije, strujati sadržaj iz drugih zemalja ili jednostavno anonimno pregledavati web, ExpressVPN pruža svestranost i pouzdanost potrebnu za sigurno i slobodno kretanje digitalnim svijetom.

Ključne značajke ExpressVPN za iPhone

Više VPN lokacija: ExpressVPN može se pohvaliti širokom mrežom poslužitelja diljem svijeta, osiguravajući da se korisnici mogu povezati s lokacijom poslužitelja koja nudi najbolju brzinu i pouzdanost.

Optimizirano za brzinu: Usluga je dizajnirana za pružanje velike brzine veze, minimizirajući kašnjenje i spremanje u međuspremnik prilikom strujanja ili preuzimanja sadržaja.

Vrhunska pouzdanost veze: Korisnici mogu očekivati ​​stabilne veze, zahvaljujući ExpressVPN-ovoj robusnoj infrastrukturi i tehnologiji koja osigurava minimalno vrijeme prekida rada.

Višejezično sučelje: Zadovoljavajući globalnu publiku, ExpressVPN nudi korisničko sučelje dostupno na više jezika, što ga čini dostupnim osobama koje ne govore engleski.

Najbolja enkripcija u klasi: ExpressVPN koristi napredne standarde šifriranja za zaštitu korisničkih podataka, osiguravajući da vaše online aktivnosti ostanu privatne i sigurne.

Kompatibilnost sa svim modelima iPhonea: Aplikacija je dizajnirana za besprijekoran rad na svim modelima iPhonea, pružajući dosljedno i sigurno VPN iskustvo bez obzira na vaš uređaj.

Cjenovni planovi ExpressVPN za iPhone

ExpressVPN nudi tri plana cijena kako bi zadovoljio različite potrebe i preferencije korisnika.

1-mjesečni plan: Ovaj je plan savršen za one koji žele isprobati usluge ExpressVPN-a bez dugoročne obveze. Cijena mu je 12.95 dolara mjesečno.

6-mjesečni plan: Za korisnike koji traže ravnotežu između pristupačnosti i fleksibilnosti, 6-mjesečni plan dostupan je za 9.99 USD mjesečno.

12-mjesečni plan: Najbolja opcija, 12-mjesečni plan, smanjuje mjesečni trošak na 8.32 USD, što ga čini idealnim izborom za dugoročne korisnike.

ExpressVPN prihvaća razne načine plaćanja, uključujući debitne i kreditne kartice, PayPal i Bitcoin, osiguravajući pogodnost za sve korisnike.

5. Avira za iPhone

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (7)

Avira za iPhone robusno je VPN i sigurnosno rješenje osmišljeno za zaštitu privatnosti korisnika i poboljšanje njihovog online iskustva. Ova je aplikacija proizvod Avira, dobro etablirane njemačke sigurnosne tvrtke s više od 30 godina iskustva u industriji kibernetičke sigurnosti. Avira za iPhone obuhvaća skup alata koji imaju za cilj zaštititi korisnike od raznih digitalnih prijetnji, a istovremeno pružaju besprijekorno i intuitivno korisničko sučelje. Ponude aplikacije uključuju VPN uslugu za sigurno i anonimno pregledavanje weba, zaštitu identiteta za zaštitu online računa i niz značajki za optimiziranje performansi uređaja.

Što radi Avira za iPhone?

Avira za iPhone pruža sveobuhvatan sigurnosni paket koji se bavi višestrukim aspektima digitalne sigurnosti i privatnosti. Uključuje VPN uslugu koja šifrira internetsku vezu korisnika, osiguravajući da njihove online aktivnosti ostanu privatne i sigurne, osobito kada su povezani s javnim Wi-Fi mrežama. Aplikacija također ima zaštitu identiteta, koja prati i upozorava korisnike ako su njihovi osobni podaci ugroženi u slučaju povrede podataka. Dodatno, Avira za iPhone nudi alate za optimizaciju uređaja, kao što je analizator pohrane i memorije, kako bi korisnicima pomogao učinkovito upravljati resursima svog iPhonea.

Ključne značajke Avira za iPhone

VPN servis: Avirina VPN usluga šifrira prijenos podataka, omogućujući korisnicima anonimno i sigurno pregledavanje weba. Pomaže u zaštiti od prisluškivača na nezaštićenim mrežama i omogućuje pristup geo-ograničenom sadržaju.

Zaštita identiteta: Ova značajka budno prati mrežne račune korisnika, upozoravajući ih ako su njihovi osobni podaci uključeni u povredu podataka, čime se omogućuje pravovremena akcija za zaštitu njihovih podataka.

Optimizacija uređaja: Avira uključuje alate za analizu i optimizaciju pohrane i upotrebe memorije iPhonea, pomažući korisnicima da njihov uređaj radi glatko i učinkovito.

Web zaštita: Aplikacija nudi web zaštitu za blokiranje štetnih i phishing web stranica, osiguravajući sigurnije iskustvo pregledavanja.

Alati protiv krađe: Avira pruža značajke protiv krađe koje pomažu u lociranju izgubljenog ili ukradenog iPhonea i nude opcije za daljinsko zaključavanje ili brisanje uređaja radi zaštite osobnih podataka.

Zaštita Manager: S upraviteljem privatnosti korisnici mogu kontrolirati kako se njihovi podaci koriste, uključujući sprječavanje Siri da snima razgovore, čime se poboljšava njihova privatnost.

Cjenovni planovi Avira za iPhone

Avira za iPhone nudi nekoliko planova cijena za različite potrebe korisnika.

Besplatni plan: Ovaj plan uključuje osnovni VPN pristup s dnevnim ograničenjem podataka, pružajući korisnicima bitnu zaštitu i privatnost na njihovom iPhoneu.

Pro plan: Pro plan, po cijeni od 8 USD mjesečno, 62 USD godišnje kada se naplaćuje godišnje i 4.99 USD mjesečno za mobilni plan, nudi neograničene VPN podatke, omogućujući nesmetano strujanje i pregledavanje, zajedno s poboljšanim sigurnosnim značajkama kao što su web zaštita i identitet zaštita.

Glavni plan: Avira Prime, po cijeni od 7.99 USD mjesečno, 47.99 USD godišnje kada se naplaćuje godišnje ili 155.99 USD za 2 godine plaćanja unaprijed, sveobuhvatno je rješenje koje uključuje sve vrhunske značajke na više uređaja, pružajući sveobuhvatne alate za sigurnost, privatnost i performanse .

Avira za iPhone prihvaća različite načine plaćanja, uključujući debitne i kreditne kartice te PayPal.

6. Privatni pristup internetu za iPhone

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (8)

Privatni pristup internetu (PIA) za iPhone vodeći je VPN za iPhone koji pruža siguran, šifriran pristup internetu. Osmišljen je za zaštitu vaših podataka, skrivanje vaše IP adrese i održavanje vaše privatnosti na internetu. S PIA-om možete uživati ​​u sigurnom pristupu, slobodi interneta i sigurnoj vezi, čak i na javnoj WiFi mreži. Ova VPN usluga poznata je po svojoj posvećenosti privatnosti i robusnim značajkama, što je čini popularnim izborom među korisnicima iPhonea.

Što radi privatni pristup internetu za iPhone?

Privatni pristup internetu za iPhone funkcionira usmjeravanjem vaše internetske veze preko svojih poslužitelja, šifriranjem vašeg web prometa i zamjenom IP adrese vašeg uređaja. Ovaj proces osigurava da vaš davatelj internetskih usluga ne može vidjeti koje web stranice posjećujete, čime postajete anonimni na mreži. PIA ne bilježi nikakve podatke o potrošačima, osiguravajući da vaše online aktivnosti ostanu privatne. Također nudi VPN Kill Switch, koji blokira bilo kakav promet izvan VPN-a, čak i kada je VPN isključen.

Ključne značajke privatnog pristupa internetu za iPhone

Transparentnost otvorenog koda: PIA je izgrađen oko dva najjača dostupna protokola otvorenog koda – OpenVPN i WireGuard. Ovi su protokoli osmišljeni tako da ih bilo tko može pregledati ili modificirati radi potpune transparentnosti, osiguravajući maksimalnu privatnost na internetu.

IP zaštita: Pomoću PIA-e možete sakriti svoju IP adresu i promijeniti svoju lokaciju. Ova vam značajka omogućuje da vaše online pretraživanje bude anonimno bez ikakvih zapisa.

Sigurna veza: PIA čuva vaše osobne podatke na sigurnom sa svojim VPN usmjerivačem. Omogućuje sigurnu vezu, štiteći vaše podatke čak i na javnoj WiFi mreži.

Bez pravila o zapisnicima: PIA jamči da nikada neće pratiti niti prikupljati vaše podatke o korištenju VPN-a, osiguravajući da vaše online aktivnosti ostanu privatne.

Split tuneliranje: PIA-ino napredno podijeljeno tuneliranje omogućuje vam da odredite koje aplikacije i IP adrese želite zaobići VPN. To vam omogućuje da istovremeno koristite aplikacije sa i bez VPN-a.

PIA MACE: Ova značajka blokira prijetnje na razini DNS-a i sprječava zlonamjerne stranice da zaraze vaš uređaj. PIA redovito ažurira svoju bazu zlonamjernih stranica, uvijek vam pruža najbolju zaštitu.

Privatni pristup internetu za iPhone planove cijena

Privatni pristup internetu nudi tri plana cijena.

Mjesečni plan: Ovaj plan košta 11.99 USD mjesečno. Nudi fleksibilnost jer ga možete kupiti kada vam treba VPN i otkazati kada vam nije potreban.

Godišnji plan: Godišnji plan košta 39.95 USD godišnje, što u prosjeku iznosi 3.33 USD mjesečno. Ovaj plan nudi značajan popust u usporedbi s mjesečnim planom.

Trogodišnji plan: Trogodišnji plan košta 79 USD za cijelo razdoblje, što u prosjeku iznosi 2.19 USD mjesečno. Ovaj plan nudi najbolju vrijednost za novac i izvrstan je izbor ako namjeravate koristiti VPN uslugu dulje vrijeme.

Privatni pristup internetu za iPhone prihvaća debitne i kreditne kartice, PayPal i bankovni prijenos za plaćanja.

7. Surfshark za iPhone

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (9)

Surfshark za iPhone je korisničko sučelje i posvećenost privatnosti VPN aplikacija za iPhone. Osmišljen kako bi zadovoljio korisnike koji su upućeni u tehnologiju i one koji su tek počeli koristiti VPN, Surfshark nudi besprijekorno iskustvo na iOS uređajima. Osigurava da su vaše online aktivnosti zaštićene od znatiželjnih očiju, bilo da pregledavate kod kuće ili ste povezani na javnu Wi-Fi mrežu. S fokusom na održavanje brzih veza i pružanje stabilnog i sigurnog mrežnog okruženja, Surfshark za iPhone je pouzdan izbor za one koji žele zaštititi svoj digitalni trag.

Što radi Surfshark za iPhone?

Surfshark za iPhone pruža sigurnu i šifriranu vezu s internetom, štiteći vaše osobne podatke od hakera i njuškala. Omogućuje vam anonimno pregledavanje weba, skrivajući vašu IP adresu i lokaciju od web stranica i mrežnih usluga. Surfshark vam također omogućuje da zaobiđete geo-ograničenja, dajući pristup sadržaju i uslugama strujanja koji mogu biti blokirani u vašoj regiji. Osim toga, nudi značajke za sprječavanje praćenja i pokušaja krađe identiteta, osiguravajući da vaše internetsko iskustvo nije samo privatno, već i sigurno od raznih cyber prijetnji.

Ključne značajke Surfsharka za iPhone

CleanWeb: Surfsharkova značajka CleanWeb djeluje kao blokator oglasa, sprječavajući dosadne reklame i zlonamjerne veze da ometaju vaše iskustvo pregledavanja. Poboljšava vašu online sigurnost blokiranjem potencijalnih pokušaja krađe identiteta i zlonamjernog softvera.

Bijeli popis: Također poznat kao split-tunneling, Whitelister vam omogućuje odabir određenih aplikacija ili web stranica za zaobilaženje VPN-a. To je osobito korisno za aplikacije mobilnog bankarstva ili druge usluge koje možda neće ispravno funkcionirati pri korištenju VPN-a.

multi-hop: MultiHop dodaje dodatni sloj sigurnosti usmjeravanjem vaše internetske veze kroz dva različita VPN poslužitelja u različitim zemljama. To ga čini još većim izazovom za svakoga tko pokušava pratiti vaše online aktivnosti.

Način rada bez granica: Surfsharkov NoBorders Mode dizajniran je za rad u restriktivnim regijama, omogućujući vam slobodniji pristup internetu i korištenje VPN-a čak i u jako cenzuriranim okruženjima.

Kamuflažni način rada: Ova značajka osigurava da čak ni vaš pružatelj internetskih usluga ne može prepoznati da koristite VPN, čime se vaša privatnost održava u najvećoj mjeri.

Neograničeni uređaji: Jedna od najprivlačnijih značajki Surfsharka je mogućnost korištenja na neograničenom broju uređaja s jednom pretplatom, što ga čini isplativim rješenjem za pojedince i obitelji.

Surfshark za iPhone Planovi cijena

Surfshark nudi niz planova cijena koji odgovaraju različitim potrebama i proračunima.

Surfshark početni plan: Cijena ovog plana je 10.99 USD mjesečno, pruža siguran VPN, blokator oglasa i blokator skočnih prozora kolačića.

Surfshark One Plan: Cijena ovog plana je 14.99 USD mjesečno, uključuje siguran VPN, blokator oglasa, blokator skočnih prozora kolačića, upozorenja o kršenju e-pošte u stvarnom vremenu, izvješća o sigurnosti osobnih podataka i privatnu tražilicu.

Plan Surfshark One+: Cijena ovog plana je 21.99 USD mjesečno, pruža sve u okviru Surfshark One plana plus uklanjanje podataka iz baze podataka tvrtki i uklanjanje podataka sa stranica za pretraživanje ljudi.

Surfshark prihvaća različite načine plaćanja, uključujući debitne i kreditne kartice te PayPal, pružajući fleksibilnost i pogodnost za pretplatnike.

8. PrivateVPN za iPhone

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (10)

PrivateVPN za iPhone ističe se kao robusna i pouzdana VPN usluga, skrojena da korisnicima iOS-a pruži poboljšanu sigurnost i privatnost tijekom pregledavanja interneta. Sa sučeljem koje je jednostavno za korisnika, služi kako za pojedince koji su upućeni u tehnologiju tako i za one koji su tek počeli koristiti VPN. Aplikacija se može pohvaliti skupom značajki dizajniranih za zaštitu osobnih podataka od potencijalnih prijetnji, osobito kada ste povezani s javnim Wi-Fi mrežama. Korisnici su izvijestili o visokoj razini zadovoljstva uslugom, ističući njenu učinkovitost i odgovarajući tim korisničke podrške koji pruža pomoć čak i za nestandardne postavke, kao što je konfiguracija VPN-a na Raspberry Pi.

Što radi PrivateVPN za iPhone?

PrivateVPN za iPhone služi kao štit za vaše mrežne aktivnosti, šifrirajući vašu internetsku vezu kako biste zaštitili svoje osobne podatke od cyber prijetnji. Omogućuje anonimnost maskiranjem vaše IP adrese, čineći gotovo nemogućim trećim stranama praćenje vaše lokacije ili presretanje osjetljivih informacija. Aplikacija podržava više protokola, uključujući OpenVPN UDP/TCP, IPSec i IKEv2, osiguravajući svestranu i robusnu vezu preko raznih mreža. Uz strogu politiku zabrane prijavljivanja, PrivateVPN osigurava da vaše ponašanje na mreži ostane privatno i da mu se ne može ući u trag, dajući vam bezbrižnost bilo da strujite, kupujete ili jednostavno pregledavate web.

PrivateVPN za iPhone ključne značajke

Sigurnost: PrivateVPN nudi ojačani sloj zaštite, šifrirajući podatke za zaštitu od online prijevara i napada čovjeka u sredini, posebno na javnim Wi-Fi žarišnim točkama.

anonimnost: Usluga osigurava da su lokacija korisnika i mrežne aktivnosti skrivene, pružajući plašt nevidljivosti na internetu.

Bez pravila o zapisnicima: Pridržavajući se stroge politike zabrane prijavljivanja, PrivateVPN jamči da se ne čuvaju zapisi o aktivnostima korisnika, osiguravajući potpunu privatnost.

Poboljšan popis poslužitelja: Aplikacija sadrži poboljšani popis poslužitelja koji prikazuje latenciju VPN čvora, pomažući korisnicima da odaberu optimalni poslužitelj za svoje potrebe.

Višestruki protokoli: PrivateVPN podržava niz protokola, uključujući OpenVPN UDP/TCP, IPSec i IKEv2, nudeći fleksibilnost i sigurnost za različite vrste veza.

Korisnička podrška: Usluga se ponosi odzivnom i korisnom korisničkom podrškom, spremnom pomoći s nizom problema i postavki.

Cjenovni planovi PrivateVPN za iPhone

PrivateVPN nudi izbor planova cijena za prilagođavanje različitim korisničkim potrebama i proračunima. Svaki plan uključuje pristup svim PrivateVPN aplikacijama, 24/7 korisničku podršku i neograničenu propusnost velike brzine.

1-mjesečni plan: Idealan za one koji preferiraju kratkoročnu obvezu, cijena ovog plana je 9.90 USD mjesečno.

3-mjesečni plan: Srednjoročna opcija, ovaj plan košta otprilike 6.00 USD mjesečno, naplaćuje se svaka tri mjeseca.

36-mjesečni plan: Za najbolju vrijednost, dugoročni plan u prosjeku iznosi 2.00 USD mjesečno, a naplaćuje se svake tri godine.

Plaćanja za ove planove mogu se izvršiti pomoću debitnih i kreditnih kartica te PayPala.

9. Hide.me za iPhone

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (11)

Hide.me VPN za iPhone ističe se kao vrhunsko rješenje za korisnike koji traže privatnost, sigurnost i neograničeni pristup svjetskoj mreži izravno sa svojih iOS uređaja. S više od 25 milijuna korisnika koji poklanjaju svoje povjerenje Hide.meu, jasno je da ova VPN usluga nije samo još jedna opcija na pretrpanom tržištu online alata za privatnost. Obećava spoj brzine, jednostavnosti i sigurnosti koji zadovoljava i pojedince koji su upućeni u tehnologiju i one koji su tek upoznati s konceptom VPN-a. Dizajn aplikacije fokusiran je na jednostavnost korištenja, omogućujući korisnicima da aktiviraju svoj besplatni plan i omoguće VPN zaštitu u nekoliko dodira. Štoviše, Hide.meova predanost privatnosti očituje se kroz njegovu strogu politiku zabrane prikupljanja podataka, čime se osigurava da mrežne aktivnosti korisnika ostanu njihova stvar. Bilo da želite osigurati svoju internetsku vezu na javnoj Wi-Fi mreži, zaobići geo-ograničenja ili jednostavno zadržati anonimnost na mreži, Hide.me za iPhone dizajniran je da učinkovito zadovolji te potrebe.

Što radi Hide.me za iPhone?

Hide.me VPN za iPhone služi kao robustan štit, štiteći korisnike od bezbrojnih prijetnji koje vrebaju na internetu, istovremeno pružajući besprijekoran pristup geo-ograničenom sadržaju. Stvaranjem sigurnog tunela između iPhonea i interneta, Hide.me maskira vašu stvarnu IP adresu jednom svojom vlastitom s globalne mreže poslužitelja. Ovaj proces ne samo da sprječava neželjeno njuškanje i presretanje podataka, već vam također omogućuje da pregledavate web kao da ste na drugoj lokaciji, čime se zaobilazi cenzura i pristupa širem rasponu sadržaja. Aplikacija kriptira sve vaše podatke, osiguravajući da vaša online komunikacija ostane privatna i sigurna od mogućih prisluškivača. Bilo da strujite, pregledavate ili samo provjeravate e-poštu, Hide.me za iPhone radi tiho u pozadini, nudeći bezbrižnost sa svojim vrhunskim sigurnosnim značajkama i posvećenošću privatnosti korisnika.

Ključne značajke Hide.me za iPhone

Automatski odabir poslužitelja: Hide.me vas automatski povezuje s najbržim dostupnim poslužiteljem na temelju vaše lokacije i opterećenja poslužitelja, osiguravajući optimalnu brzinu i performanse.

Politika nulte evidencije: Sa strogom politikom zabrane prijavljivanja, Hide.me jamči da se vaše online aktivnosti ne prate, snimaju ili izlažu trećim stranama, osiguravajući potpunu privatnost.

Multihop dvostruki VPN: Ova značajka usmjerava vašu vezu kroz više VPN poslužitelja, udvostručujući enkripciju i značajno poboljšavajući vašu online sigurnost i anonimnost.

Jednostavno postavljanje: Dizajniran imajući na umu jednostavnost, Hide.me korisnicima omogućuje brzo postavljanje VPN usluge bez potrebe za tehničkom stručnošću, čineći privatnost dostupnom svima.

Globalna mreža poslužitelja: Korisnici imaju pristup do preko 2400 poslužitelja na 89 lokacija diljem svijeta, što im omogućuje neograničeni pristup internetu i sadržaj iz bilo kojeg kutka svijeta.

Istovremene veze: Hide.me podržava do 10 istovremenih veza, što vam omogućuje da zaštitite više uređaja s jednim računom, savršeno za obitelji ili pojedince s više uređaja.

Hide.me za iPhone planove cijena

Hide.me nudi niz planova cijena koji odgovaraju različitim potrebama i proračunima, uključujući potpuno besplatnu opciju.

Besplatni plan: Nudi neograničene podatke, ali s ograničenim brzinama, pristup do 8 lokacija i jednu vezu. To je sjajan način za testiranje usluge bez ikakvih financijskih obveza.

1 -mjesečni plan: po cijeni od 9.95 USD, ovaj se plan naplaćuje mjesečno i idealan je za one koji traže kratkoročnu VPN zaštitu bez dugoročne obveze.

Plan za 12 mjeseca: Ovaj godišnji plan košta 4.57 USD mjesečno, naplaćuje se 54.95 USD svakih 12 mjeseci, nudeći ravnotežu između priuštivosti i pogodnosti neobavezne mjesečne obnove.

Plan za 26 mjeseca: Plan najbolje vrijednosti od 2.69 USD mjesečno, naplaćuje se 69.95 USD svakih 26 mjeseci, uključuje 2 BESPLATNA mjeseca, što ga čini odličnim izborom za dugoročne korisnike koji traže maksimalnu uštedu.

Hide.me prihvaća širok raspon načina plaćanja, uključujući debitne i kreditne kartice, PayPal i bankovni prijenos, osiguravajući fleksibilnost i praktičnost za sve korisnike.

Često postavljana pitanja o preporučenom VPN-u za iPhone

Što je preporučeni VPN za iPhone?

Preporučeni VPN za iPhone usluga je virtualne privatne mreže koja je visoko ocijenjena za korištenje na iPhone uređajima. Šifrira podatke i aktivnosti korisnika, prikriva njihovu IP adresu i pruža sigurnu vezu s internetom. Ovo pomaže u zaštiti osjetljivih podataka kao što su osobni podaci, bankovni računi i podaci o kreditnim karticama, te smanjuje mogućnost davatelja internetskih usluga (ISP) i trećih strana da prate online aktivnosti.

Zašto je VPN važan za iPhone?

VPN je važan za iPhone jer osigurava njegovu sigurnost i privatnost. Pomaže u zaštiti osjetljivih podataka, smanjuje mogućnost ISP-a i trećih strana da prate mrežne aktivnosti, a također može biti koristan za zaobilaženje geografskih ograničenja i pristup sadržaju specifičnom za lokaciju.

Kako VPN radi na iPhoneu?

Kada su postavke iPhonea konfigurirane s aktivnim VPN-om, usluga usmjerava aktivnosti preko udaljenog poslužitelja koristeći alternativnu IP adresu, šifrirajući podatke poslane na uređaj i s njega. To osigurava sigurnu vezu s internetom i maskira IP adresu korisnika.

Koji su VPN-ovi preporučeni za iPhone?

Iako specifične preporuke mogu varirati ovisno o individualnim potrebama i preferencijama, popularni VPN-ovi za iPhone često uključuju usluge kao što su NordVPN, ExpressVPN i Surfshark. Ove su usluge poznate po svojim snažnim sigurnosnim značajkama, sučeljima jednostavnim za korištenje i pouzdanim performansama.

Kako mogu postaviti VPN na svom iPhoneu?

Postavljanje VPN-a na iPhoneu obično uključuje preuzimanje VPN aplikacije iz App Storea, prijavu na uslugu i praćenje uputa aplikacije za uspostavljanje sigurne veze. Neki VPN-ovi također mogu pružiti konfiguracijske profile koji se mogu instalirati za dodatne postavke i značajke.

Može li VPN usporiti brzinu interneta mog iPhonea?

Korištenje VPN-a ponekad može rezultirati smanjenjem brzine interneta jer podatke treba šifrirati i usmjeravati preko udaljenog poslužitelja. Međutim, utjecaj na brzinu može varirati ovisno o VPN usluzi, lokaciji poslužitelja i trenutnim mrežnim uvjetima.

Postoje li potencijalni problemi s korištenjem VPN-a na iPhoneu?

Iako VPN-ovi pružaju poboljšanu sigurnost i privatnost, nisu bez potencijalnih problema. Na primjer, neki VPN-ovi možda neće u potpunosti zaštititi sve podatke na iOS uređajima zbog načina na koji operativni sustav rukuje internetskim vezama. Važno je odabrati uglednu VPN uslugu i biti u tijeku s mogućim sigurnosnim problemima.

Mogu li koristiti besplatni VPN na svom iPhoneu?

Da, dostupne su besplatne VPN usluge za iPhone. Međutim, važno je biti oprezan jer neki besplatni VPN-ovi mogu imati ograničenja u korištenju podataka, brzini i lokacijama poslužitelja te možda neće pružati istu razinu sigurnosti i privatnosti kao usluge koje se plaćaju.

Što trebam tražiti u VPN-u za svoj iPhone?

Prilikom odabira VPN-a za vaš iPhone, uzmite u obzir čimbenike poput razine sigurnosti i privatnosti, broja dostupnih poslužitelja i njihovih lokacija, brzine i pouzdanosti usluge, jednostavnosti korištenja, korisničke podrške i cijena.

Može li VPN brže isprazniti bateriju mog iPhonea?

Korištenje VPN-a na vašem iPhoneu potencijalno može potrošiti više energije baterije jer zahtijeva dodatnu obradu za šifriranje i dekriptiranje podataka. Međutim, utjecaj na trajanje baterije može varirati ovisno o specifičnoj VPN usluzi i učestalosti njezine upotrebe.

Zaključak

Privatnost i sigurnost su najvažnije, a VPN je moćan alat koji vam pomaže osigurati to na vašem iPhoneu. Od zaštite osjetljivih podataka do zaobilaženja geografskih ograničenja, VPN nudi brojne prednosti. Međutim, ključno je odabrati uglednu uslugu koja odgovara vašim potrebama i biti informirani o mogućim sigurnosnim problemima. Upamtite, iako VPN poboljšava online sigurnost, on je samo jedan dio sveobuhvatnog pristupa digitalnoj sigurnosti.

Kako se tehnologija nastavlja razvijati, tako rastu i prijetnje našoj digitalnoj privatnosti. Ali s preporučenim VPN-om za vaš iPhone, možete bezbrižnije kretati internetskim svijetom. Bez obzira pretražujete li web kod kuće, obavljate poslove ili putujete, VPN pruža sigurnu, šifriranu vezu s internetom, čime vaši podaci ostaju sigurni, a vaše online aktivnosti privatnima.

AI, Generatori umjetne inteligencije, AI softver, AI Alati, Umjetna inteligencija, Generatori, Inovacija, iPhone VPN, Preporučeni VPN za iPhone, softver, VPN

MOŽDA BI VAM SE SVIDJELA...
Online pretvarač

13 najboljih YouTube blokatora oglasa

Lightpdf

12 najboljih AI generatora recenzija proizvoda

20 najbolje ocijenjenih Apple Watch aplikacija

9 najboljih preporučenih VPN-a za iPhone (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 5932

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.