Samsung Galaxy Z Flip5 Sterke en zwakke punten (2024)

Android OS v13.0

Qualcomm Snapdragon 8 Gen2

8 GB / 256 GB

6.7 inch 1080 x 2640 px

De smartphone Samsung Galaxy Z Flip5 (GXYZFLIP5) werd uitgebracht in 2023. Hij wordt aangedreven door Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 chipset, 8 GB RAM en 256 GB interne opslag.

  • #foto's
  • #specificaties
  • #lichaam
  • #systeem
  • #weergave
  • #geheugen
  • #camera
  • #connectiviteit
  • #batterij
  • #kenmerken

Met Android OS v13.0 biedt Galaxy Z Flip5 een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring. De Galaxy Z Flip5 smartphone zet een nieuwe standaard in visuele uitmuntendheid met zijn opmerkelijke 1080 x 2640 px AMOLED beeldscherm. De multi-camera-opstelling van de Galaxy Z Flip5 biedt smartphone-fotografen verbeterde mogelijkheden en creatieve kansen. De Optical Image Stabilization (OIS) technologie in de Galaxy Z Flip5 smartphone verbetert de foto-ervaring aanzienlijk.

Samsung Galaxy Z Flip5 (GXYZFLIP5) foto's

Samsung Galaxy Z Flip5 Sterke en zwakke punten (1)

Samsung Galaxy Z Flip5 Sterke en zwakke punten (2)

Samsung Galaxy Z Flip5 Sterke en zwakke punten (3)

Samsung Galaxy Z Flip5 Sterke en zwakke punten (4)

Samsung Galaxy Z Flip5 Sterke en zwakke punten (5)

Samsung Galaxy Z Flip5 (GXYZFLIP5) specificaties

MerkSamsung
NaamGalaxy Z Flip5
TypeGXYZFLIP5
Beoordeling
Lancering2023
Prijs$1200

Lichaam

Gewicht187 g
Afmetingen165,1 x 71,9 x 6,9 mm
Kleurenblauw
crème
grafiet
grijs
groen
lavendel
munt
geel
Type SIMNano SIM
eSIM

De Galaxy Z Flip5 heeft een goede balans tussen kracht en draagbaarheid, en het gewicht draagt bij aan het algehele ergonomische ontwerp. De Galaxy Z Flip5 smartphone biedt een brede selectie kleuren waaruit gebruikers kunnen kiezen. De Galaxy Z Flip5 beschikt over eSIM, dat is ingebouwd in de hardware van het toestel. Dankzij het compacte formaat van de Nano SIM kunnen fabrikanten van mobiele apparaten slankere en compactere apparaten ontwerpen.

Systeem

OSAndroid OS v13.0
ChipsetQualcomm Snapdragon 8 Gen2
CPUOcta-core, Single-core 3.36 GHz Cortex-X3, Dual-core 2.8 GHz Cortex-A715, Dual-core 2.8 GHz Cortex-A710, Triple-core 2 GHz Cortex-A510
GPUAdreno 740
PrestatiesAnTuTu v9: 1297266

Vanaf het moment dat je de Galaxy Z Flip5 in handen krijgt, heb je toegang tot alle functies, verbeteringen en verbeteringen van Android OS v13.0. Android maakt efficiënt multitasken mogelijk doordat gebruikers naadloos kunnen schakelen tussen meerdere applicaties. Met de Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 chipset aan het roer blinkt de Galaxy Z Flip5 uit in prestaties en reactiesnelheid. Met zijn geavanceerde CPU zorgt de Galaxy Z Flip5 smartphone voor uitzonderlijke verwerkingskracht, zodat gebruikers kunnen genieten van soepele prestaties.

De Adreno 740 beschikt over speciale hardware voor versneld coderen en decoderen van video, wat bijdraagt aan het naadloos afspelen van multimedia en het opnemen van video. Om de algemene verwerkingsprestaties van apparaten te meten, wenden we ons tot de AnTuTu-app, die waardevolle inzichten biedt door middel van uitgebreide benchmarktests.

Weergave

TechnologieAMOLED
Maat6.7 inch
Resolutie1080 x 2640 px
Multitouchja

De schermgrootte wordt bepaald door de diagonale afstand, in inch, te meten van de ene hoek van het scherm tot de tegenoverliggende hoek. Het 6.7 inch schermformaat biedt voldoende ruimte voor een boeiende multimedia-ervaring. De resolutie van 1080 x 2640 px zorgt voor heldere tekst, levendige kleuren en een prettige weergave van multimedia op het apparaat.

Geheugen

RAM8 GB
Interne opslag256 GB
Externe opslaggeen

De Galaxy Z Flip5's 8 GB RAM is ontworpen om te voldoen aan de eisen van modern smartphonegebruik. De aanwezigheid van meer RAM in een smartphone leidt tot merkbare prestatieverbeteringen. De Galaxy Z Flip5 onderscheidt zich met zijn uitgebreide 256 GB interne opslagruimte. De Galaxy Z Flip5 smartphone heeft geen optie om de interne opslag uit te breiden, wat betekent dat je beperkt bent tot de ingebouwde opslagcapaciteit.

Camera

Camera achteraan12 + 12 MP
4032 x 3024 px
autofocus
optische beeldstabilisatie
FlashDubbele LED
Camera voorzijde10 MP

De camera aan de achterkant van de Galaxy Z Flip5 smartphone is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van fotografieliefhebbers. De cameramodule op de Galaxy Z Flip5 smartphone heeft het gemak van autofocus, zodat je moeiteloos scherpe en gefocuste foto's kunt maken. De camera aan de achterkant van de Galaxy Z Flip5 telefoon is uitgerust met optische beeldstabilisatie, een technologie die helpt om cameratrillingen en onscherpte in foto's en video's te verminderen.

Met een LED-flitser aan de achterzijde zorgt de Galaxy Z Flip5 ervoor dat gebruikers prachtige foto's kunnen maken met gebalanceerde belichting. Met de speciale selfiecamera op de Galaxy Z Flip5 kunnen gebruikers moeiteloos zelfportretten maken en videochats van hoge kwaliteit houden met vrienden en familie.

Connectiviteit

GSM850 / 900 / 1800 / 1900
Mobiel netwerk2G / 3G / 4G / 5G
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetoothv5.3, A2DP
GPSA-GPS, GLONASS
NFCja
FM-radioja
USBUSB Type-C
Audiogeen

GSM-netwerken worden nog steeds gebruikt in verschillende regio's over de hele wereld. Met 5G-ondersteuning stelt de Galaxy Z Flip5 gebruikers in staat om de toekomst van connectiviteit te omarmen, waar ze kunnen genieten van bliksemsnelle gegevensoverdracht. Wi-Fi-connectiviteit is standaard aanwezig op de Galaxy Z Flip5, zodat gebruikers verbinding kunnen maken met draadloze netwerken. Bluetooth-connectiviteit is een ingebouwde functie op de Galaxy Z Flip5 smartphone, die naadloos koppelen met andere compatibele apparaten mogelijk maakt.

De Galaxy Z Flip5 smartphone heeft een ingebouwde GPS-ontvanger, waardoor gebruikers hun locatie in realtime kunnen volgen. Met de NFC-functie van de Galaxy Z Flip5 kunnen gebruikers snel en veilig content overzetten, zoals documenten, muziek en video's. De geïntegreerde FM-radio-ontvanger van de Galaxy Z Flip5 zorgt ervoor dat gebruikers kunnen afstemmen op hun favoriete radiozenders. Met zijn USB Type-C connector biedt de Galaxy Z Flip5 smartphone een veelzijdige en omkeerbare aansluiting die opladen en gegevensoverdracht probleemloos maakt. Helaas heeft de Galaxy Z Flip5 smartphone geen 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Batterij

TypeLi-Po 3700 mAh, niet-verwijderbaar

De Galaxy Z Flip5 smartphone biedt een betrouwbare back-up dankzij de Li-Po 3700 mAh, niet-verwijderbaar batterij. Li-Po batterijen staan bekend om hun slanke en lichte ontwerp.

Kenmerken

Sensorenversnellingsmeter
barometer
kompas
vingerafdruk
geomagnetisch
gyroscoop
hal
licht
nabijheid
SpecialsCorning Gorilla Glass Victus
Snel opladen
Draadloos opladen

De smartphone Galaxy Z Flip5 is naadloos geïntegreerd met een geavanceerde ingebouwde vingerafdruklezer. Een versnellingsmetersensor, een belangrijk kenmerk van de Galaxy Z Flip5 smartphone, zorgt voor nauwkeurige bewegingsdetectie in verschillende toepassingen en games. De Galaxy Z Flip5 smartphone bevat een geavanceerde gyroscoopsensor rechtstreeks in de hardware, waardoor gebruikers kunnen genieten van nauwkeurige bewegingstracking.

De Galaxy Z Flip5 heeft een ingebouwd kompas, waarmee gebruikers moeiteloos hun weg kunnen vinden en door onbekende locaties kunnen navigeren. Ervaar het gemak van snel opladen met de Galaxy Z Flip5 smartphone. De Corning Gorilla Glass-bescherming biedt uitzonderlijke duurzaamheid en beschermt je apparaat tegen krassen en onbedoelde valpartijen. De Galaxy Z Flip5 telefoon introduceert draadloze oplaadtechnologie.

Vergelijk Samsung Galaxy Z Flip5 met andere smartphones

De bovenstaande specificaties zijn gebaseerd op de officiële gegevens die door de fabrikant zijn gepubliceerd, maar we houden ook rekening met gebruikersreviews. Als je een fout of iets wat ontbreekt hebt gevonden in de bovenstaande specificaties voor de Samsung Galaxy Z Flip5 , aarzel dan niet en meld het probleem aan ons.

Samsung Galaxy Z Flip5 Sterke en zwakke punten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6222

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.